Sembelih korban sempena Aidil Adha Kg Guar Kepayang 2010

Aku nak tanya depa tengok.. boleh bawa balik ke Mesir dak?  Buat bekalan sampai setahun.
Lepas timbang masuk ke dalam plastik jangan biar macam tu saja
Pak Lang Chin juga giat memotong daging korban.
Pegang kaki pun jadi lah.. Tapak kaki boleh buat sup .Sedappp..!!!
Kepala sapa ni? Hidup lagi hhha  ... Mata terbuka.
Potong ikut saiz jangan panjang sangat dan jangan pendek sangat.
Hang ikut nama yang tertulis..Kalau orang kata itu dan ini buat tak layan aje..!!
 Bahagi kena sama jangan buat ikut suka.. 
Pisau ni tajam ke dak tak tau... rasa macam dah asah kelmarin
Kapak kepala kerbau... nak hirup otak ke???
Potong kepala nak buat sup.. lidah pula mungkin dibakar 

0 comments:

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger